lördag 3 januari 2015

Snabbvisit...

Oj, oj, oj så tiden går!
Det är kanske lite att överdriva, om jag påstår att jag har en känsla av att sommaren börjar sjunga på sista versen så småningom. Men lite sanning finns det i det påståendet.
Hösten har för min del varit så fullspäckad av intressanta händelser och uppdrag, så jag har inte riktigt hunnit med årstiderna - men stress har det inte förorsakat, bara så att i vet. Det har inte kännts som att jag inte hunnit med allt, utan tiden har bara runnit iväg.
Några korta besök har det blivit på Lönntorp alltid nu och då och idag var det igen en sådan dag.
Vi for fem familjemedlemmar till Lönntorp för att se om gårdagens storm ställt till med oreda eller skada och som krydda hade vi med oss lite varm saft och några frukter.


Vädret kanske inte var det mest vintriga man kan önska sig i början av januari, men man skall inte klaga. Det kunde vara värre.Om inte annat så fick man användning för sina gummistövlar, som uppenbart tycks vara av samma modell för allas del.
Inne i torpet verkade allt vara ganska orört. Några möss hade varit och smakat på några kvarglömda lökar, men inga övernattningsgäster den här vintern - ännu i alla fall.

sovrummet

kökshörnan

matbordet

Visst är det så, att varje gång man kommer till Lönntorp kring juletider, så går tanken genom huvudet - när månne vi skall fira jul på Lönntorp första gången?
Mycket finns det kvar att göra förrän torpet är färdigt för julfirandet, men kanske det vore dax att sätt upp ett mål - ett årtal, då man skulle kunna vara på Lönntorp på julen.

spisen

Tillsvidare får vi nog ännu nöja oss med varm-saft-utflykter kring jul.

saftutflykt

Men å andra sidan - inte är det illa det heller!